Στρώματα

ΣτρώματαΣτρώματαΣτρώματαΣτρώματαΣτρώματαΣτρώματαΣτρώματαΣτρώματαΣτρώματα
bootom shadow

Στρώματα:  Η συνεργασία μας με ελληνικά και ευρωπαϊκά εργοστάσια μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε στρώματα με εξαιρετικής ποιότητας υλικά σε οποιαδήποτε διάσταση μας ζητηθεί.


Eliocel: Είναι ένα νέο, υψηλής ποιότητας αφρώδες υλικό με βάση το latex, το οποίο έχει τη δυνατότητα να κατανέμει ομοιόμορφα το ανθρώπινο βάρος και έτσι να αποφεύγονται πιέσεις σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Η κατασκευή του Eliocel, είναι τύπου «ανοιχτού πυρήνα», η οποία βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αέρα διατηρώντας το στρώμα σε εξαιρετική κατάσταση όπως την πρώτη μέρα που το αγοράσατε.

Memory Foam (Αφρός Μνήμης): Το Memory Foam ή Αφρός Μνήμης είναι ένας ελαστικός αφρός με βάση την πολυουρεθάνη, ο οποίος εφευρέθηκε τη δεκαετία του 1970 από τη NASA. Έχει το ελαστικό χαρακτηριστικό να αντιστέκεται στο λεγόμενο “βαθούλωμα” του κοινού στρώματος και τη δυνατότητα να επιστρέφει στο αρχικό του σχήμα αφού δεχτεί πίεση. Η δομή ανοιχτού πυρήνα του αφρού μνήμης παρέχει:
α) Ανακούφιση σε όλο το σώμα  σε σχέση με τους παραδοσιακούς τύπους στρώματος.
β) Υποστήριξη στο λαιμό, τους ώμους, την πλάτη και τη μέση.
γ) Την πλέον ιατρικά ενδεδειγμένη, ορθοπεδική και ανατομική θέση ύπνου.

Το Λάτεξ είναι ένα φυσικό προϊόν, παράγωγο του καουτσουκόδενδρου με ιδιαίτερα ελαστικά χαρακτηριστικά. Έχει φυσικές υποαλλεργικές, αντιβακτηριακές και αντι- ακαραϊκές ιδιότητες. Όλα τα στρώματα Λάτεξ έχουν οπές στην επιφάνειά τους ώστε να επιτυγχάνεται καλύτερος αερισμός και απορρόφηση της πίεσης.