Η Εταιρία

Sleep CenterSleep CenterSleep CenterSleep CenterSleep Center
bootom shadow

Η Sleep Center – Home Solutions ιδρύθηκε το 2010 και αποτελεί μια εντελώς πρωτοποριακή ιδέα με κάτι το διαφορετικό για τα επιχειρηματικά δεδομένα της Ρόδου και κατ’ επέκταση των Δωδεκανήσων.

Ένα εγχείρημα, από ένα άτομο με ανήσυχο επιχειρηματικό πνεύμα, τον Ανδρέα Γιαταγάνα, που σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, επενδύει στην καινοτομία με την ανάπτυξη Νέων αναδυόμενων  επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, που συνδέονται στενά με την Πράσινη ζήτηση.

Η Δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών, για μια αναβαθμισμένη ποιότητα του τρόπου ζωής στα Δωδεκάνησα, είναι η συνέχεια της υποστήριξης του After Sales Service στις πρωτοποριακές ιδέες των  εξαιρετικής ποιότητας και με υψηλά ποιοτικά standards προϊόντων ύπνου, ανταποκρινόμενα σε κάθε ανάγκη, αισθητική και προϋπολογισμό.

Με βασικό γνώμονα την υιοθετημένη φιλοσοφία μας στο τρίπτυχο Υγεία – Οικονομία – Περιβάλλον, προσαρμόζουμε τις πλήρως αναπτυγμένες τεχνολογικά εφαρμογές που χρειάζονται για έναν ποιοτικά σύγχρονο τρόπος ζωής. Οι καινοτόμες υπηρεσίες του After Sales Service έχουν σαν στόχο, μέσα από το πρόγραμμα του Cleaning Advisor, την παροχή Δωρεάν Συμβουλευτικής Υποστήριξης, σε συνεργασία με την Πρωτοποριακή Υπηρεσία (i-clean.gr) της Klintec.

Για τους διαμένοντες στην Ρόδο, θα παρέχεται μετά από ενημέρωση, Δωρεάν ο Bio-καθαρισμός σε ένα χαλί, ένα σαλόνι η ένα στρώμα, εντός 60 ημερών από την ημερομηνία αγοράς τους, απ’ όπου και να το έχουν αγοράσει.

Στην Sleep Center αγαπάμε τη δημιουργία, σεβόμαστε το κόστος του χρόνου και αναλύοντας σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ιδανικές λύσεις ώστε να σας δίνουμε τις κατάλληλες συμβουλευτικές κατευθυντήριες γραμμές, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε χώρου ξεχωριστά ώστε να παρέχεται το δικαίωμα όλων στον σωστό ύπνο, την υγεία και την ευεξία.

Ξεκινώντας αυτήν την προσπάθεια αναλάβαμε ένα φιλόδοξο εγχείρημα με βασικό στόχο να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, προτάσσοντας τις βασικές μας αρχές, για επιχειρηματική ηθική και δεοντολογία και το χαρακτήρα της αδιαπραγμάτευτης αξίας για ειλικρίνεια και διαφάνεια, απέναντι στους συνεργάτες μας, στους επαγγελματίες αλλά και στον καταναλωτή.