Κέντρο Ύπνου

Κέντρο Ύπνου
bootom shadow

Sleep Center – Κέντρο Ύπνου:
Θέλουμε ένα καλύτερο μέλλον και φροντίζουμε πραγματικά για αυτό.
 
Η Sleep Center – Κέντρο Ύπνου ιδρύθηκε το 2010 και αποτελεί μια εντελώς πρωτοποριακή ιδέα με κάτι το διαφορετικό για τα επιχειρηματικά δεδομένα της Ρόδου και κατ’ επέκταση των Δωδεκανήσων.
Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων ύπνου ανταποκρινόμενα σε κάθε ανάγκη, αισθητική και προϋπολογισμό. Πιο συγκεκριμένα:

Στρώματα:  Η συνεργασία μας με ελληνικά και ευρωπαϊκά εργοστάσια μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε στρώματα με εξαιρετικής ποιότητας υλικά σε οποιαδήποτε διάσταση μας ζητηθεί.

Κρεβάτια:  Μοντέρνα και κλασικά σχέδια  για κάθε γούστο. Επίσης μπορούμε να κατασκευάσουμε οποιοδήποτε σχέδιο μας φέρετε σε προσιτές τιμές.

Μαξιλάρια:  Σε συνεργασία με έλληνες και ξένους προμηθευτές, έχουμε δημιουργήσει μια συλλογή που θα βρείτε πληθώρα σχεδίων σε οποιοδήποτε μέγεθος και υλικό επιθυμείτε.

Αδιάβροχα καλύμματα:  Διαθέτουμε  μεγάλη ποικιλία αδιάβροχων, αντι-αλλεργικών, αντι-βακτηριακών και αθόρυβων καλυμμάτων σε όποια διάσταση επιθυμείτε.


Τέλος, η επιχείρησή μας έχει τη δυνατότητα να εξοπλίζει ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και γηροκομεία με τα προϊόντα της, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.